5 Ekim 2013 Cumartesi

Gizli Ermeni APO'yu, Gizli Ermeni Devlet Bahçeli ipten almış (Bir Artin Agopyan hikayesi)

abdullah öcalan, apo, artin agopyan, devlet bahçeli, enis öksüz, içimizdeki ermenistan, Kadir Mısıroğlu, kripto Ermeniler, Kürt Sorunu, mhp milliyetçi hareket partisi, PKK Terör Örgütü,



"Apo'yu ipten Bahçeli Kurtardı..."

Partisinin dünkü toplantısında Aktütün'deki askeri ihmalleri görmezden gelerek, hükümete yüklenen MHP Lideri Bahçeli'ye, MHP'li eski Bakan Öksüz'den şu şok cevap geldi: “Apo'yu asacağım diye iktidara gelip, terörist başını idamdan alan Bahçeli'dir...”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin dünkü Meclis Grup Toplantısı'nda, 17 Mehmetçiğin şehid düştüğü Aktütün baskınındaki bir bir ortaya çıkan askeri sorumsuzluklara hiç değinmeyip, sadece hükümete yüklenmesi tepkilere neden oldu.

ANASOL-M döneminde MHP'den Ulaştırma Bakanlığı yapan Enis Öksüz'den de MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sert tepki geldi. Devlet Bahçeli'nin Başbakan Yardımcısı olduğu ANASOL-M iktidarı döneminde, kaçacak deliği kalmayan terörist başı Abdullah Öcalan'ın ipten alındığını belirterek, “Bugünkü tablo kimin eseri?” diye sordu.

Enis Öksüz, Bahçeli'ye yüklenerek, şunları söyledi:


“Allah'ın bir olduğuna inanmasam, Devlet Bahçeli'nin ‘Allah birdir' sözüne bile inanmayacağım. Böyle birisi çünkü. Bugün ‘bir' dediğine yarın ‘iki' der. Apo'yu asacağım diye iktidara gelip, terörist başını idamdan alan Bahçeli'dir.. ANASOL-M döneminde PKK'ya karşı alınacak tedbirleri engelleyen Bahçeli'dir.. Banka hortumcularına af çıkartan Bahçeli'dir.. Hırsızları kollayan Bahçeli'dir. Bugün şehidler üzerinden siyaset yapan da Bahçeli'dir. Adama sormazlar mı ‘İktidarda iken sen ne yaptın?..' diye.”

TERÖRİST BAŞI, ADETA KORUMA ALTINA ALINDI



Yüreklerimizi yakan şehidler üzerinden siyaset yapmakla eleştirdiği MHP Lideri Bahçeli'ye yönelik tepkilerini sürdüren Öksüz, “Şimdi ne konuşuyorlar? MHP, PKK'yı önleyecek, yok edecek tedbirleri zamanında aldı mı? Aksine, alınacak tedbirlerin alınmasına da mani oldu. Türkiye, terörist başını dünyaya sığmaz hale getirmişti. Ne İtalya'da durabiliyordu, ne Rusya'da durabiliyordu. Kongo'ya kadar gitmişti. Dünya dar edilmişti adama. Terörist başını alsak da gerekli hukuku uygulayacaktık, almasak da gerekli hukuku uygulayacaktık. Ama ne yapıldı, ‘asmamak' kaydıyla teslim alındı terörist başı. MHP ne yaptı, hesap sordu mu ortaklarından? Yargıladıktan sonra idam kararı vermişsen, bunu Meclis'e gönderecektin. Bu da yapılmadı. Neden göndermedin, cevap ver. Ardından idam cezası kaldırıldı. Komisyondan üyelerini çekti MHP. Dolaylı yoldan idam cezasının kaldırılmasına da yardımcı oldu Bahçeli. Neticede terörist başı ipten alındı. Hiçbir yerde barınamayacak duruma gelmiş olan terörist başı, Türkiye'de adeta bugün koruma altında. Bugün şehidler üzerinden siyaset yapan adama sormazlar mı ‘Bu kimin eseri, iktidarda iken sen ne yaptın?..' diye” sordu.


Abdullah Öcalan kimden, neyin öcünü alıyor? Onun gerçek kimliği Artin Agopyan ve o da bir kripto Ermeni.. Kadir Mısıroğlu Artin Agopyan'ı anlatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar