22 Temmuz 2018 Pazar

Yeniçağ yazarı Orhan Uğurluoğlu, emniyet güçlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ceza verme çağrısında bulundu. | Akademi Dergisi

akademi dergisi, devlet bahçeli, gerçek yüzü, orhan uğurluoğlu, yeniçağ, mhp, içimizdeki ermenistan, kripto Ermeniler,

MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili köşesinde bir yazı kaleme alan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğurluoğlu, Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde yayımlanan klasik aracını sürdüğü görüntüleri köşesine taşıyan Uğurluoğlu, polis ekiplerine Bahçeli'ye ceza verme çağrısında bulundu.
Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğurluoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçen günlerde yayımlanan klasik aracını sürme görüntülerini değerlendirdi.

Uğurluoğlu, Bahçeli'nin hem emniyet kemeri takmadığını hem de trafik ihlali yaptığını yazdı. Bahçeli'nin plakasını veren Uğurluoğlu, polise Bahçeli'ye ceza verme çağrısında bulundu.

İşte Uğurluoğlu'nun yazısının o bölümü:

➥ "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, kendi kullandığı klasik otomobiliyle Başkent caddelerinde turladığı anların görüntüleri, MHP'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

4 şeritli yolda en soldan 2. yani en sağdan 3. şeridi işgal ediyor, sağından 2, solundan 1 araç aynı anda geçiş yapıyor ki demek yavaş sürüyor.

Bu durumda en sağ şeritten sürmesi lazım ki, 1. trafik ihlalidir. İhlal ise emniyet kemerini bağlamamasıdır.
 
Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü sosyal medya hesaplarında gösteri yapan trafik magandalarını plakalarından nasıl tespit edip ceza uyguluyorlarsa Devlet Bahçeli'ye bu 2 trafik ihlalinden ceza uygulanması gerekir.

1970 model Ford Taunus model aracın plakasını vererek trafik polislerine yardımcı olayım: ''06 TCD 07"
 
| Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar