18 Nisan 2017 Salı

GİZLİ ERMENİ ve MİT/CIA ortak casusu Devlet Bahçeli'nin referandum açıklaması | Akademi Dergisi | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, devlet bahçeli, içimizdeki israil, içimizdeki ermenistan, cia, mossad, referandum, evet, hayır, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP),


GİZLİ ERMENİ ve MİT/CIA ortak casusu Bahçeli:

➥ 'Kabul etseler de etmeseler de 16 Nisan'da milletimiz damgayı vurmuş, "EVET" demiştir.'

Şeklinde konuşmuş. Tam da kendisi gibi 'gizli görevli' birinden, böyle bir anda beklenecek açıklamayı yapmış. İşte bu konuşması ve kritik davranışı şu anlama geliyor:

➥ Hukuk tanımıyorum. Evet hala sayım net/kesin olarak sonuçlanmadı. Milyonlarca EVET oyunun usulsüz olarak sisteme dahil edildiği de ispat edilebiliyor ama benim de hizmet ettiğim İçimizdeki İsrail ve İçimizdeki Ermenistan ile, onların da hizmet ettiği CIA ve MOSSAD ve onların da hizmet ettiği Siyonizm, böyle istiyor.

Ve halk olarak sizlerin, bu kadar somut ispatla göz önünde olan hukuksuzluğa sessiz kalmanız gerekmiyor. Tepki verin, birkaç saat sonra bunlar hiç olurlar. Ellerine kelepçeler geçirilip hakim önüne konurlar. Açıkça devlete el koymak üzereler. Devletin ve milletin geleceği umurlarında değil, zaten her şey BOP'un son aşaması için ve sonra zaten bu topraklarda başka devletler kurmak idealindeler.

Aksini iddia eden Bahçeli'nin kendisi ise bile, çıksın karşımıza, ispatları ile ağzının payını verelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar