26 Eylül 2017 Salı

İyi okuyun burayı, bütün Türkiye ile paylaşacağız ve okuyacaklar. | Mehmet Fahri Sertkaya


Birisi kimliğini gizleyip size yani CIA'ya çalışıyorsa, gizli Ermeni olduğu halde Türkçülüğün başında bulunuyorsa, Türkçülüğün başında olduğu halde olmadık kararlarla bu millete ve devlete sürekli ihanet ediyorsa, bunlar, kaldırdığınız bu yayında görüldüğü gibi somut şekilde ispat ediliyorsa, kendisi ve partisi, en az yedi senedir defalarca paylaştığımız hatta hakkında hususi blog açtığımız halde davacı olamıyorsa, defalarca paylaştığımızda siz bir kere bile kaldıramamışsanız, son zamanlarda sayfaları iyice keyfi olarak kapatıp, elde kalan bin takipçili sayfanın paylaşımlarını sansürleyip üç beş kişinin görmesini sağladığınız halde yine de panikliyor ve keyfi, hukuksuz, zorbaca müdahaleler ile kaldırıyorsanız, siz de bitmişsiniz, size çalışan hainler de bitmiş. Boş yere kendinizi yormayın, son darbeleri alıyorsunuz da, böyle zorbaca, adice, hukuksuzca kapatmalar, sansürler, engellemeler, kaldırmalar ile bunları gizleyemezsiniz.

Herif Türkiye'nin en bilinen siyasetçilerinden biri... İşte orada adliyeler, koşsun davacı olsun, mani nedir? Biz mahkeme kararı aldırıyoruz da kaldırmıyorsunuz, bunun izahı nedir? İşte Meral Akşener paylaşımı ve Ümit Özdağ paylaşımı ve benzeri onlarcası da duruyor sayfada? Onlara da gizli Yahudi dedik, onları da kaldırın?  
Onlar da mahkemeye gidemedi, tek çare siz CIA mı kaldınız? Bir tane de gerçek kimliği ile, medenice ve ihanet etmeden yaşayan bir gayri müslime ya da bir ırkın mensubuna laf ettiğimizi bulun? Bakın bütün Türkiye'ye iyice duyuruyoruz. O Sinan Akkuş profili hala açık. Hemen her paylaşımı insanlık dışı paylaşım. Sövmediği, iftira etmediği ne kalmış? Bir kere onun kullandığı tabirleri, ona karşı kullandık, iki saat geçmeden şikayetini dikkate alıp kaldırdınız paylaşımı. Biz bir senedir yüzlerce kere şikayet ettik onu, ne yaptınız? 
Siz de en az Sinan Akkuş kod adlı şahıs kadar, insanlıktan çıkmış acayip bir varlıksınız. Bunları siz anlarsınız diye değil, milletimiz okusun görsün diye yazdık. Yoksa onun için olduğu gibi sizin için de söz bitmiş. Haydi bakın dalganıza, iyice kendi topuğunuza sıkar oldunuz.

Kendinizi dev görüyordunuz, çaresiz kalıp herkesin gözleri önünde zorbalaşarak da olsa planlarınızı ve adamlarınızı kollamaya çabalıyorsunuz. Bu da bittiğinizi gösteriyor.
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar