15 Nisan 2016 Cuma

Gizli Ermeni Devlet Bahçeli partide ülkücü mü bıraktı? | Akademi Dergisi

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, devlet bahçeli, enis öksüz, sadi somuncuoğlu, mhp, akp'nin gerçek yüzü, iktidar, gizli ermeniler, gerçek yüzü, gizlenen gerçekler, logo,

MHP eski millet vekili ve ulaştırma eski bakanı Enis Öksüz medyaya açıklamalar yapıp bu gizli Ermeni'nin partinin üç hilalli logosunu bile değiştirmek istediğini anlatmıştı. 

Kendi partisinden bir milletvekili olan Sadi Somuncuoğlu'nun cumhurbaşkanlığına aday olmasını da suç işleterek, yol kestirerek, adam dövdürerek ve bütün bunları medya önünde yaptırarak engellemişti. 

Şayet Devlet Bahçeli olmasaydı, AKPKK birkaç sene seçim yapılmasını beklerdi, girdiği seçimde tek başına iktidar olamazdı, olsa bile iktidarda kalamazdı, kalsa bile kendi meclis başkanlarını ve cumhurbaşkanını seçemezdi. Her aşamada gizli Ermenilerin adamı Bahçeli'nin taktik destekleri oldu.


Dikkat! Gerçek sahibinin CIA olduğu ispat edilmiş olan Facebook ve benzeri Amerikan menşeli sosyal ağlar bizi uzun yıllardır sansürlüyor. Bu yayını paylaşıp, söz konusu sosyal ağlar üzerinde yaymayı, duyurmayı başaramayacaksınız. Ayrıca bu sosyal ağlardaki sayfalarımıza takipçi olduğunuzda, paylaştıklarımızın çoğunu göremeyeceksiniz. Bu, son sekiz senedir bu şekilde. Bu nedenle bizi, Akademi Dergisi'ni ve Mehmet Fahri Sertkaya'yı, farklı konudaki yüzlerce sitelerimizin bütün yayınlarını Telegram kanalımızdan takip etmenizi tavsiye ederiz: www.t.me/AkademiDergisi

(Takipçiler birbirinin isim ve telefon numaralarını bile göremez. Çok güvenli ve huzurlu bir ortamdır.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar